Stress!

Jeg har ikke blogget på en stund, og det er fordi EKSAMEN tar over hele livet ditt!! Men nå er den endelig ferdig og jeg kan endelig nye de siste dagene til sommerferien.

I dag så har vi vasket hele klasserommet, jeg, Stine og Birgitte måtte ta bort tyggegummi og snus under bordene Ekkelt! Carina og Trine måtte feie det bort alt som havnet på gulve hahah! Så var det på tide å si forvell til Mac-ene, så hade Mac ser deg om ca. 2 måneder.


Masse tyggis...

Martine kjørte meg hjem! Så da må jeg si at sommerferien kan bare komme :D

 Vi prekas!


30 Challenge: Day 13

Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt

Jeg tror mesteparten av alle mennesker på jorden har med deg mobilen sin overalt. Det er liksom det du putter i lomma eller veska før du går ut døra hjemme. Jada, du tar med deg nøkler, penger og legg, men mobilen er du avhengig av.

Eks. Hvis jeg sitter i senga og ser på tv eller er på Mac-en, og mobilen ligger et sted hvor jeg ikke kan nå den, reiser jeg meg opp for å legge den ved siden av meg. Plutselig kan den ringe eller du kan få en melding, og hvis du er midt i en tv-serie eller gjør noe annet himler du med øynene, men hvis den ligger rett ved siden av deg gjør det ingen ting. Jeg tar lit og med med meg mobilen inn på do og det sier litt :P
30 Challenge: Day 12

 Challenge day - 12. Sminken du bruker

Jeg er ikke den personen som drar på de dyreste stedene og kjøper masse dyr sminke. Jeg drar heller til H&M eller Cubus.

Så det jeg tar på hver morgning og tar av hver kveld er: Loreal paris pudder (The minerals truematch) og Maybelline New York Dream matte mousse. Jeg bruker også to maskara, ikke spør hvorfor for det aner jeg ikke. Haha! Maybelline New York the Falsies volum express Mascara, og False Lash Effect Mascara fra Max Factor. Jeg bruker også Solid Black eye liner fra H&M. Og de to mest brukte øyenskyggene er fra Loreal paris colorAppeal og den andre er fra Max Factor.


Og hvis dere har noen tips på sminke som får huden din til å se ut som om du ikke har noen kviser i det hele tatt så let me know!

 

Vi prekas!

Happy Birthday!

Gratulerer med dagen til Liam Neeson 61 år, Michael Cera 25 år og Karl Urban 41 år
 

 

Frogneparken

Dette har vært en veldig koselig dag må jeg si. Jeg tokk T-banen med Stine og Ingrid til Majorstua for vi skulle møte klassen på Frogneparken kl. 10:00. Vi fikk en kjedelig oppgave som måtte løses. Vi skulle ta bilder mens vi etterligne en skulptur, kommunisere med den og tegne skulpturen. Alle vi jentene ble ferdig ganske fort så vi dro på Waynes Coffee og koste oss ca. en time, også dro vi tilbake for å grille med resten av klassen. Etter grillingen dro Jeg, Stine, Ingrid, Albertine  og Lisa på ?shopping? Det vil si, alle andre kjøpte noe unntatt meg haha :D

Så var det å ta seg hjemover, og fortsette å rydde rommet. For jeg har nemlig malt to hyller og karmene på vinduet mitt hvitt rommet mitt, så nå er det så fint atte. Vi prekas!


Her prøver vi så godt vi kan med å etterligne skulpturene. 

Her kommuniserer vi på lavt nivå. haha! 


30 Challenge: Day 5

Challenge day - 5. Noe du gleder deg til

Dag 5 kommer lit sent, men sånn går det når man har mye å gjøre. 

Men her kommer noe av de tingene jeg gleder meg til. 

1. Sommerferien 

2. Tattovering 

3. Sverigetur

4. Reise til Spania i høstferien

5. Reise til Tenerife i juleferien

6. Feire 19 års dagen min i Tenerife

7. Telttur med vennene mine

8. Gleder meg til den dagen jeg flytter hjemmefra 

9. Båtlappen 

10. Jul  

 

 

30 Challenge: Day 4

Challenge day - 4. Noe du gruer deg til

Akkurat nå skjer det mye på skolen. I dag må vi levere inn grafisk prosjektet, og i morra har jeg samfunnsfag PP med Martine, på tirsdag skal jeg ha Norsk PP, og på onsdagen skal vi levere inn en video hvor vi snakker om en bok vi har lest sammen med Martine og Ingrid. Så det er mye og gjøre. Og ikke minst å få tilbake engelskeksamen karakteren! Så lenge jeg består så blir jeg fornøyd :P  


Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » Januar 2013


Heisann! Jeg heter Ida, 18 år og bor i Oslo. Hvis du er interessert i filmer, tv serier og masse gøy, så kan du bare lese og lese til øynene dine blir til to firkanter. Så kos deg :D.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits