Ny Tv-serie og Nye episoder!

 

Nå som nesten alle Tv-seriene jeg ser på har hatt sesongavslutning, måtte jeg selvfølgelig finne meg en ny tv-serie å se på. 

The New Normal

Jeg har startet å se på en ny tv-serie som heter The New Normal. Den er såå søt, og handler om to homser som vi følger igjennom hele tv-serien. De har lyst på unger og vi følger dem da i denne prosessen. Den er søt og veldig morsom, så hvis du liker søte, romantiske og morsomme tv-serier så ta en liten titt på denne :D Allison som har laget denne serien med Ryan Murphy har også skapt Glee og Chuck

 
Han ene som spiller en av homsene kan det hende dere har hørt om og sett i andre filmer før. Han heter Justin Bartha og han har spilt i Hangover 1-3 og National Treasure 1-2.

Pretty Little Liars

Det har startet nye episoder av sesong 4 av Pretty little liars.

 

Og nye episoder av Teen Wolf. Jeg elsker den serien. Serien inneholder alt det jeg liker. Blod, vold, drama, romantikk, unaturlige skapninger og ikke mins veldig kjekke gutter! <3


Dylan O'brien  er bare helt? Elsker han. I denne serien er han så sør og morsom, og jeg føler at han gjør hele tv-serien hvis dere skjønner. Jeg og min venn Carina ser på serien sammen, og vi er begge enige  at hvis ikke Dylan hadde vært med i serien ville den blitt kjedelig.

Dette bildet dør jeg av, han er så søt.


Vi prekas!  

 

 

 

 

 

 

 

Stress!

Jeg har ikke blogget på en stund, og det er fordi EKSAMEN tar over hele livet ditt!! Men nå er den endelig ferdig og jeg kan endelig nye de siste dagene til sommerferien.

I dag så har vi vasket hele klasserommet, jeg, Stine og Birgitte måtte ta bort tyggegummi og snus under bordene Ekkelt! Carina og Trine måtte feie det bort alt som havnet på gulve hahah! Så var det på tide å si forvell til Mac-ene, så hade Mac ser deg om ca. 2 måneder.


Masse tyggis...

Martine kjørte meg hjem! Så da må jeg si at sommerferien kan bare komme :D

 Vi prekas!


Nesodden

Nå sitter jeg ute i sola på en trapp på Nesodden og koser meg. Jeg og familien er på hytta i bursdagsselskap. Det blåser litt, men ellers så er det fint vær. Akkurat nå så leker Magnus med to unger som er 6 og 9 år. Jeg tror de liker han, hahaha!

Vi prekas! :-)

Shopping

På onsdag og i går var jeg på shopping. På onsdag dro jeg og mamma på brynsenteret, og i går dro jeg og Anne Vilde på ski storsenter, ( jeg kjørte) 

Kjolen er kjøpt på Cubus

Shortsen er kjøpt på Bikbok, den grå t-skjorten er kjøpt på H&M og den hvite og svarte t-skjorten er kjøpt på Veromoda. 

30 Challenge: Day 17

Challenge day - 17. 10 ting om deg selv 

     1. Har en hytte i Mosjøen 90 mil unna Oslo

     2. Har en tvillingbror (Magnus)

     3. Har en katt, Timmi og en hund, Kc

     4. Har LAPPEN! Men jeg kjører pappa sin gamle Caddy med bare har to seter, og bilen bråker og er litt vanskelig å kjøre, men jeg klager ikke. Bil er bil.

     5.  Jeg hater edderkopper

     6.  Når jeg var liten sparte jeg på servietter. Jeg hadde 3 store esker fulle av dem.

     7. Liker å ha kontroll. Eks: Hvis vi skal grille ute med mange folk, liker jeg å ha kontroll på hvem som kommer, når og hvor vi skal møte. Jeg er ikke en person som liker å ta alt på sparket, derfor er jeg nå flinkere til å la andre styre og ordne så jeg kan prøve å slappe av. Haha!

     8.  Elsker å spille poker med familien. Vi har en sånn tradisjon at hver påske så møtes de nærmeste i familien til pappa også koser vi oss med mat og drikke, også spiller vi poker, det er så kos.

     9.  Elsker å reise. I fjor dro jeg og familien min på bobil ferie rundt i Europa, for å se to etapper av Tor The France. Vi reiste igjennom/ var i Tyskland, Danmark, Italia, Østeriket, Frankrike, 

   10. Som dere sikkert har fått med dere så elsker filmer og tv-serier. Jeg har sesongen 2-6 av Lost, Greys Anatomy 1-7 og Supernatural 1-7. Jeg har også 212 filmer, og den blir bare større og større.

Supernatural Videoer <3

Må bare dele dette med dere. Jeg elsker disse guttene, og her er noen av mine yndlingsvideoer av dem! <3 Enjoy!

 

Denne videoen syns jeg er så trist at jeg begynte å gråte første gang jeg så den.

BTW! Jeg elsker denne! <3

Youngwood!

Ja da var det tid for Youngwood igjen da. Det var veldig koselig, og mye gøyere enn vanlig skole, for å si det sånn. De som spilte var Honningbarna og Mikhael Paskalev. Honningbarna var ikke i min musikksjanger i det hele tatt, men Mikhael Paskalev er veldig kul, og har en kul annerledes stemme.


Stine fant Stine! Vi prekas! 

30 Challenge: Day 16

http://albertineg.blogg.no/

http://endaenblogg.blogg.no/

http://denderrebloggen.blogg.no/

Challenge day - 16. Din favoritt blogg

 Det er vel ingen bombe at min/mine favoritt blogger er:

                   

     Albertine                                     Birgitte                                      Stine 

 


30 Challenge: Day 15

Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på

Ridning er vel den eneste fritidsaktiviteten jeg har gått på. Eller vel, det er vel ikke helt sant. Jeg og en venninne (Anne Vilde) har gått på Judo når vi var sånn rundt 11 år. Der gikk vi ca. i et halvt år. Men ridning har jeg holdt på med i ca. 3 år. Jeg var på Geilo rideleir i 2008 og Kragerø rideleir i 2009. Jeg rir ikke lenger, men savner noen ganger å sitte på hesteryggen.
30 Challenge: Day 14

Challenge day - 14. Din verste uvane

Min verste uvane er at jeg biter negler! Det har jeg gjort siden jeg var 6 år. Jeg har klart å slutte, men det er alltid bare for en liten periode, også biter jeg igjen. Jeg kjøper falske negler, for da biter jeg ikke, men med en gang jeg tar de av, starter jeg igjen. Så nå har jeg gitt opp. Ellers tror jeg ikke at det er så mye mer, men kanskje vennene mine har mer å si hahaha! :D

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » Januar 2013


Heisann! Jeg heter Ida, 18 år og bor i Oslo. Hvis du er interessert i filmer, tv serier og masse gøy, så kan du bare lese og lese til øynene dine blir til to firkanter. Så kos deg :D.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits