Nesodden

Nå sitter jeg ute i sola på en trapp på Nesodden og koser meg. Jeg og familien er på hytta i bursdagsselskap. Det blåser litt, men ellers så er det fint vær. Akkurat nå så leker Magnus med to unger som er 6 og 9 år. Jeg tror de liker han, hahaha!

Vi prekas! :-)

Hytta!

På lørdagen dro jeg, Stine, Magnus på Nesodden. Det var så fint vær, og det ble veldig varmt.

Pappa hadde satt ut båten vår dagen før, vi skulle ta en båttur med Carina, som er hytte naboen min og en av mine beste venner. Hennes foreldre, og Calle (hunden deres) skulle også være med. Men når vi hadde kommet oss litt utpå vannet og skulle ta båten i plan, stoppet motoren. Med 8 personer, 2 hunder, og en stresset mamma prøvde pappa og få motoren i gang, men nei da. Etter en stund kom det en diger flott båt med to flotte karer og reddet oss. De tøyde oss inn på båtplassen igjen, og det var den båtturen.

Vi grilla hos Carina. Ungdommene på den ene terrassen, mens de voksene på den andre. Det var så koselig, med grillmat og en fantastisk rosa solnedgang, mens vi spilte kort. Når jeg skulle legge meg fant jeg to store edderkopper på rommet mitt! Jeg klarte å mose den ene, men den andre forsvant. Jeg som er livredd for edderkopper flyktet til rommet der hvor Magnus og Stine lå. 

På søndagen ble det fotosafari på Nesodden. Vi fikk til og med blitt med på båttur. Pappa hadde klart å fikse motoren med litt hjelp. Etter middag og masse kjedelig rydding kjørte jeg folket hjem, og det var slutten på den helgen.     

BTW Vendela Kirsebom bor rett ved hytta mi :D 

Søte med hamburgere i munnen :D One direction kopper!! 

Fotosafari.  

Hvis du har lyst til å lese mer om helgen min, kan du besøke Stine sin blogg http://denderrebloggen.blogg.no/


Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » Januar 2013


Heisann! Jeg heter Ida, 18 år og bor i Oslo. Hvis du er interessert i filmer, tv serier og masse gøy, så kan du bare lese og lese til øynene dine blir til to firkanter. Så kos deg :D.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits