Shopping

På onsdag og i går var jeg på shopping. På onsdag dro jeg og mamma på brynsenteret, og i går dro jeg og Anne Vilde på ski storsenter, ( jeg kjørte) 

Kjolen er kjøpt på Cubus

Shortsen er kjøpt på Bikbok, den grå t-skjorten er kjøpt på H&M og den hvite og svarte t-skjorten er kjøpt på Veromoda. 

Youngwood!

Ja da var det tid for Youngwood igjen da. Det var veldig koselig, og mye gøyere enn vanlig skole, for å si det sånn. De som spilte var Honningbarna og Mikhael Paskalev. Honningbarna var ikke i min musikksjanger i det hele tatt, men Mikhael Paskalev er veldig kul, og har en kul annerledes stemme.


Stine fant Stine! Vi prekas! 

Bilder fra helga!

 

Er litt sen med helge bildene, men men.  


Vi bestemte oss for å ta en liten kjøretur til Carina i storefri på fredagen. Hun hadde glemte bikini så da satte vi oss i bilden og kjørte av gåre.

 

KAROLINE SIN BURSDAG 18 ÅR!! 

Bursdagen var på lørdag, og det var veldig koselig. 
 

TUSENFRYD!

Heihei! Mitt første innlegg, og håper det fenger.                                                                                                                                                                              

Jeg har vært på TUSENFRYD i dag, sammen med mine gode venner Stine (http://denderrebloggen.blogg.no/), Magnus (min tvillingbror) Narve Nikolai, Joachim og Ingrid på lukket arrangement via DNB. Smekk fullt og dritlang kø. Vi fikk bare ta fem ting, eller jeg fikk ta fem ting, de andre rakk ikke å ta supersplash før det stengte. Mens jeg og Stine tok westernexpressen som egentlig er for barn som var høyere enn 110 cm. Så vi følte oss lit dumme der vi sto. Heheh.

1. Speedmonster 2. Spinspider 3. Thundercoaster 4. SpaceShot 5. Westernexpressen

Vi fikk Stine med på å ta Speedmonster, men hun måtte dessverre stå over spinspider. Det ble selvfølgelig stor slush og ingen dag på tusenfryd uten å kjøpe sukkerspinn. HAHA! Jeg ble blå på tunga. så busset vi hjem and happy ending :D

Tusenfryd Dagen er din! 

Ingrid sovna på bussen daa! søta <3


Spent fast og klare til Thundercoaster. 


Kjæresteparet <3
  


Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » Januar 2013


Heisann! Jeg heter Ida, 18 år og bor i Oslo. Hvis du er interessert i filmer, tv serier og masse gøy, så kan du bare lese og lese til øynene dine blir til to firkanter. Så kos deg :D.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits