30 Challenge: Day 17

Challenge day - 17. 10 ting om deg selv 

     1. Har en hytte i Mosjøen 90 mil unna Oslo

     2. Har en tvillingbror (Magnus)

     3. Har en katt, Timmi og en hund, Kc

     4. Har LAPPEN! Men jeg kjører pappa sin gamle Caddy med bare har to seter, og bilen bråker og er litt vanskelig å kjøre, men jeg klager ikke. Bil er bil.

     5.  Jeg hater edderkopper

     6.  Når jeg var liten sparte jeg på servietter. Jeg hadde 3 store esker fulle av dem.

     7. Liker å ha kontroll. Eks: Hvis vi skal grille ute med mange folk, liker jeg å ha kontroll på hvem som kommer, når og hvor vi skal møte. Jeg er ikke en person som liker å ta alt på sparket, derfor er jeg nå flinkere til å la andre styre og ordne så jeg kan prøve å slappe av. Haha!

     8.  Elsker å spille poker med familien. Vi har en sånn tradisjon at hver påske så møtes de nærmeste i familien til pappa også koser vi oss med mat og drikke, også spiller vi poker, det er så kos.

     9.  Elsker å reise. I fjor dro jeg og familien min på bobil ferie rundt i Europa, for å se to etapper av Tor The France. Vi reiste igjennom/ var i Tyskland, Danmark, Italia, Østeriket, Frankrike, 

   10. Som dere sikkert har fått med dere så elsker filmer og tv-serier. Jeg har sesongen 2-6 av Lost, Greys Anatomy 1-7 og Supernatural 1-7. Jeg har også 212 filmer, og den blir bare større og større.

30 Challenge: Day 16

http://albertineg.blogg.no/

http://endaenblogg.blogg.no/

http://denderrebloggen.blogg.no/

Challenge day - 16. Din favoritt blogg

 Det er vel ingen bombe at min/mine favoritt blogger er:

                   

     Albertine                                     Birgitte                                      Stine 

 


30 Challenge: Day 15

Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på

Ridning er vel den eneste fritidsaktiviteten jeg har gått på. Eller vel, det er vel ikke helt sant. Jeg og en venninne (Anne Vilde) har gått på Judo når vi var sånn rundt 11 år. Der gikk vi ca. i et halvt år. Men ridning har jeg holdt på med i ca. 3 år. Jeg var på Geilo rideleir i 2008 og Kragerø rideleir i 2009. Jeg rir ikke lenger, men savner noen ganger å sitte på hesteryggen.
30 Challenge: Day 14

Challenge day - 14. Din verste uvane

Min verste uvane er at jeg biter negler! Det har jeg gjort siden jeg var 6 år. Jeg har klart å slutte, men det er alltid bare for en liten periode, også biter jeg igjen. Jeg kjøper falske negler, for da biter jeg ikke, men med en gang jeg tar de av, starter jeg igjen. Så nå har jeg gitt opp. Ellers tror jeg ikke at det er så mye mer, men kanskje vennene mine har mer å si hahaha! :D

30 Challenge: Day 11

Challenge day - 11. Det du kjøpte deg sist

Det jeg kjøpte meg sist, altså i går var en vin som heter Black tower. Jeg er ikke en vinelsker, men den vinen er faktisk god. Den koster ikke mye heller, bare 82 kr på vinmonopolet. For jeg og noen venner skulle grille ute, så da kjøpte jeg meg en kose vin.
 

30 Challenge: Day 10

Challenge day - 10. Dine 3 yndlings sanger nå

Mine 3 yndlings sanger kommer her!

 

Elsker Cody Simpson han er så søt! <3   

Blir aldri lei av disse sangen

 

30 Challenge: Day 9

 Challenge day - 9. 10 ting du ønsker deg

 1.  Fred på jorden

2. Økonomisk uavhengighet

3.  Lange negler

4. Langt hår. 

5. Mini Cooper Convertible


6.  Båtlappen

7. Sydentur med jentene mine

8.  En stor seilbåt/ yacht

9. Gifte meg med Jared Padalecki fra supernatural


10. Walk in closet


30 Challenge: Day 8

Challenge day - 8. Hvordan ordner du håret ditt?

Ja jeg må siat jeg fikser ikke håret mittnoe mer spesielt enn alle andre. Jeg retter håret nesten hele tiden, også må jeg føne håret etter jeg har dusjet ellers så ser jeg ut som et troll dagen etter. Jeg tuperer håret litt, og da bruker jeg en lusekam. Nei jeg har ikke lus :P Det er bare en hårspray jeg bruker.

30 Challenge: Day 7

Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden

Hahah! Ja jeg kan ikke hoppe over denne dagen dessverre. Så jeg får vel bare gjøre det da. Dette er tatt på Color line. Jeg og klassen min var på klassetur til Berlin. Du vet den klasseturen som nesten alle 10. klassinger tar for å se på konsentrasjonsleirer, vel vi tok båten bort dit, og det var veldig artig. (På båten altså)

 

 

 


30 Challenge: Day 6

 


Challenge day - 6. Bakgrunnen din på pcen

 

Bakgrunnsbildet på Mac-en min har jeg laget selv. Et er bilder av Dylan O'Brien som spiller i Teen Wolf og har kommet ut med filmen ?The fist time? som er så søt.

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » Januar 2013


Heisann! Jeg heter Ida, 18 år og bor i Oslo. Hvis du er interessert i filmer, tv serier og masse gøy, så kan du bare lese og lese til øynene dine blir til to firkanter. Så kos deg :D.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits