Ny Tv-serie og Nye episoder!

 

Nå som nesten alle Tv-seriene jeg ser på har hatt sesongavslutning, måtte jeg selvfølgelig finne meg en ny tv-serie å se på. 

The New Normal

Jeg har startet å se på en ny tv-serie som heter The New Normal. Den er såå søt, og handler om to homser som vi følger igjennom hele tv-serien. De har lyst på unger og vi følger dem da i denne prosessen. Den er søt og veldig morsom, så hvis du liker søte, romantiske og morsomme tv-serier så ta en liten titt på denne :D Allison som har laget denne serien med Ryan Murphy har også skapt Glee og Chuck

 
Han ene som spiller en av homsene kan det hende dere har hørt om og sett i andre filmer før. Han heter Justin Bartha og han har spilt i Hangover 1-3 og National Treasure 1-2.

Pretty Little Liars

Det har startet nye episoder av sesong 4 av Pretty little liars.

 

Og nye episoder av Teen Wolf. Jeg elsker den serien. Serien inneholder alt det jeg liker. Blod, vold, drama, romantikk, unaturlige skapninger og ikke mins veldig kjekke gutter! <3


Dylan O'brien  er bare helt? Elsker han. I denne serien er han så sør og morsom, og jeg føler at han gjør hele tv-serien hvis dere skjønner. Jeg og min venn Carina ser på serien sammen, og vi er begge enige  at hvis ikke Dylan hadde vært med i serien ville den blitt kjedelig.

Dette bildet dør jeg av, han er så søt.


Vi prekas!  

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeisann! Jeg heter Ida, 18 år og bor i Oslo. Hvis du er interessert i filmer, tv serier og masse gøy, så kan du bare lese og lese til øynene dine blir til to firkanter. Så kos deg :D.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits