30 Challenge: Day 17

Challenge day - 17. 10 ting om deg selv 

     1. Har en hytte i Mosjøen 90 mil unna Oslo

     2. Har en tvillingbror (Magnus)

     3. Har en katt, Timmi og en hund, Kc

     4. Har LAPPEN! Men jeg kjører pappa sin gamle Caddy med bare har to seter, og bilen bråker og er litt vanskelig å kjøre, men jeg klager ikke. Bil er bil.

     5.  Jeg hater edderkopper

     6.  Når jeg var liten sparte jeg på servietter. Jeg hadde 3 store esker fulle av dem.

     7. Liker å ha kontroll. Eks: Hvis vi skal grille ute med mange folk, liker jeg å ha kontroll på hvem som kommer, når og hvor vi skal møte. Jeg er ikke en person som liker å ta alt på sparket, derfor er jeg nå flinkere til å la andre styre og ordne så jeg kan prøve å slappe av. Haha!

     8.  Elsker å spille poker med familien. Vi har en sånn tradisjon at hver påske så møtes de nærmeste i familien til pappa også koser vi oss med mat og drikke, også spiller vi poker, det er så kos.

     9.  Elsker å reise. I fjor dro jeg og familien min på bobil ferie rundt i Europa, for å se to etapper av Tor The France. Vi reiste igjennom/ var i Tyskland, Danmark, Italia, Østeriket, Frankrike, 

   10. Som dere sikkert har fått med dere så elsker filmer og tv-serier. Jeg har sesongen 2-6 av Lost, Greys Anatomy 1-7 og Supernatural 1-7. Jeg har også 212 filmer, og den blir bare større og større.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeisann! Jeg heter Ida, 18 år og bor i Oslo. Hvis du er interessert i filmer, tv serier og masse gøy, så kan du bare lese og lese til øynene dine blir til to firkanter. Så kos deg :D.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits